stz_logowsEstezet werkt met een  groot eigen bestand van mystery clients en mystery shoppers. Wij hebben veel persoonlijk contact met hen waardoor we goed weten wie voor welke opdracht het meest geschikt is. Daarnaast kunt u uw wensen kenbaar maken. Sluiten mystery shoppers met een HBO opleiding uit de provincie Utrecht bijvoorbeeld het beste aan bij uw klantenkring, dan selecteren we daarop. 


De door de mystery shoppers na een opdracht ingevulde checklists worden gecontroleerd en als wij er écht geen vragen meer over hebben worden ze uitgewerkt tot een helder en individueel rapport. Al hebben wij onze eigen manier van rapporteren, staan we uiteraard ook hierbij open voor uw wensen. De rapportages zullen wij u na elke bezoekronde graag persoonlijk komen overhandigen en vormen een goede basis voor het aansturen van uw medewerkers. En misschien vind u het prettig om samen met de mystery shopper en de medewerker de opdracht naderhand door te spreken? Laat het ons gerust weten.Over ons
Voor U
Werkwijze
Rapportage
Voordelen
Kosten
Mysteryshoppers
Algemeen
Als u terugkoppeling over hoe we onze nieuwe website beter te doen neem dan contact met ons op en wij zouden graag van u te horen.
Site Map